Welkom bij houten woning

VG Loghouses BV bouwt houten woningen. Wij zijn al jarenlang dé specialist in het bouwen van prefab-bouw. Wij realiseren houten woningen door middel van houtstapelbouw, houtskeletbouw en post-and-beam. Dit zijn hoogwaardige en comfortabele houten woningen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ze kunnen worden gebouwd in een door u gewenste stijl.

Sfeervolle en solide houten woningen

VG Loghouses BV heeft de afgelopen jaren al heel veel houten woningen gebouwd voor tevreden klanten in Nederland en de rest van Europa. Zij ervaren het als zeer prettig om in de door ons gebouwde sfeervolle en solide houten woningen te wonen. Houten huizen groeien steeds meer in populariteit. Dit komt omdat deze huizen zeer energiezuinig zijn. Ze hebben een hoge isolatiewaarde en zijn duurzaam. Daarnaast hebben deze huizen een knusse uitstraling. Het grote voordeel van onze houten woningen is, dat wij ze kunnen bouwen in een korte tijd. Ook zijn deze huizen zeer betaalbaar.


Contact

VG Loghouses BV biedt u de zekerheid van solide en exclusieve houten woningen. Wilt u meer weten over houten woningen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie en het maken van een vrijblijvende afspraak. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 62 223 20 86 of stuur een mail naar info@vg-loghouses.nl. U kunt via onze website een informatiepakket aanvragen. Ons kantoor is gevestigd in Zwolle aan het Maagjesbolwerk 39.

 
 • Duurzaam wonen - woonboerderij

  20-11-2015

  Een robuuste woonboerderij. Groot van inhoud: 1000m3. Het is een woning die we een paar maanden geleden hebben opgeleverd in Vinkenbuurt (bij Dalfsen/Ommen)
 • Lees meer

Werkwijze

Hoe werken wij? Indien uw interesse gewekt is kunt u ons bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek zal aandacht gegeven worden wat u mag bouwen op uw kavel. De verschillen tussen houtskeletbouw en houtstapelbouw zullen ter sprake komen. Een indicatieprijs zal gegeven worden indien duidelijk naar voren is gekomen wat voor type bouw u kiest en hoe groot uw huis zal gaan worden. Daarna wordt u de mogelijkheid geboden om een schetsontwerp te laten maken zodat een definitieve prijs gemaakt kan worden. Dit schetsontwerp zal gelijk aan de welstand ter beoordeling.... Lees verder
 1. © VG Loghouses 2017
 2. Sitemap
 3. Disclaimer
 4. Privacy policy
 5. Ontwikkeld door Time2impress